Модерен апартамент в черно, мрамор и естествено дърво

Модерен апартамент в черно и естествено дърво

Има класически цветове, които винаги са на мода. Черният е един от тях. Съвременният интериорен дизайн изисква употребата на малко на брой, но силни и наситени тонове.

Ще се пренесем в едно красиво жилище с модерно обзавеждане и осезаемо мъжко излъчване. Основните елементи в дома са мраморът и естественото дърво, съчетани със солидно количество черно. Присъствието на дискретно насочено осветление в помещенията отлично акцентира върху елегантния и стилен интериор.

Приглушената светлина придава загадъчна визия на всекидневната. Меката мебел в цвят графит, красивият дъбов паркет, огледалните шкафове и черните мраморни акценти са част от очарованието в хола. Кожената поставка за вестници и списания и тежките тъмни завеси подчертават умело мъжкия нюанс в концепцията. Основен елемент безспорно е красивата камина, вградена в голяма колона с облицовка от естествено дърво.


 

Обзавеждане в модерен стил


 

Кухнята е изчистена и модерна.  И тук присъстват трите основни детайла от дизайна на жилището – категоричното черно, мрамор и дърво. Черните стени и електроуреди са балансирани с красиви бели плотове. Всеки детайл от батерията на мивката до осветлението над кухненския остров е отлично подбран, с дискретна и ефектна визия.

Трапезарията е практично разположена между кухнята и хола. Маса с дървен плот, комфортни трапезни столове и мраморен полилей са трите елемента, следващи визуалната концепция в дома.

Трапезен кът

Мъжка спалня в черно. Открит гардероб, работен плот, гланцирани повърхности и вградено осветление – всеки елемент от обзавеждането внушава сила и безпогрешен вкус.

Банята е решена в класическите черно и бяло, обогатена със стилен мрамор, овални форми и нежно осветление в синьо.

Минимализмът е водещ фактор при избора на обзавеждане, което придава допълнителен простор в помещенията. Изводът – изискана идилия по мъжки!

Интериорен дизайн: ALL IN Studio

Снимки: Nikki Candelero | Candelero Photoshoots