Красив и многофункционален апартамент

Красив, мансарден, многофункционален апартамент

Визията на жилището ни е много важен фактор, за да се чувстваме удобно у дома. За да постигнем това усещане е необходимо да изберем подходящ стил за помещенията, с които разполагаме, а оттам да се спрем на цветове и тип обзавеждане. В наши дни имаме привилегията да разполагаме с опитни дизайнери, които все по-често ни напътстват в избора на правилните детайли.

Решихме да ви покажем един многофункционален апартамент, който би могъл да ви бъде от полза в много отношения при конструиране или реновиране на жилище. Тук ще се сблъскаме със стилно обзавеждане, множество акценти, красива орнаментика и идейни решения за цветове и материи. Помещението е таванско и е обзаведено с индустриален привкус.

Основният фон навсякъде е водещото за скандинавския вкус – бяло. Открити метални греди са неизменна част от индустриалната визия на жилището.

Площите са общи, но като че ли ясно обособени помежду си. Домът разполага с малко холово пространство с мека мебел и телевизор, трапезария с масивна дървена маса и столове, кухненска част с остров и бар столове около него.

Впечатление прави богатото обзавеждане. Обикновено на неголеми площи се разполагат значително малък брой мебели, но тук не изглежда претъпкано. Наблегнато е на масивните елементи, а не на множество дребни акценти. Индустриалното звучене се наблюдава в целия модерен апартамент.

Стъклените перила в комбинация с иноксови тръбни пури са отлично решение на входа на спалнята. Помещението е семпло, но удобно и решено в неутрални цветове.

Както вече споменхме, този многофункционален апартамент е мансардна постройка. Красива индустриална стълба ни води на второто ниво, където има кът за уединение и легло за релакс.

Всеки елемент и детайл в дизайна на жилището е поставен на точното място. Макар и не особено голямо, пространството тук не може да ни се стори недостатъчно. Удобствата са налице, а визията е достойна за подражание. Уверете се сами!

източник