Многопластовост в цветен артистичен дом

Многопластовост в цветен артистичен дом

Днес предстои да посетим заедно жилището на художника Anna Kmita. Това е един цветен артистичен дом, създаден с изключително чувство за баланс в интериора.

Цветовете са важен фактор за общата визия на интериорния дизайн. Когато са много, рискът да прекалим с комбинациите е доста голям. Когато, обаче, става въпрос за жилище на артистични натури, рискът си заслужава и до голяма степен е оправдан.

В този цветен артистичен дом присъства съчетанието на стилни тъмни и ярки цветове в комбинация с лек привкус на индустриален стил – перфектната визия в колоритна среда! Стайлингът е дело на Katarzyna Mitkiewicz, а снимките на фотографа Michał Skorupski от Weranda.

Наблюдавайки галерията, вероятно си давате сметка, че тук има много теми, по които може да се говори и цветовете далеч не са основната.

Архитектурата на жилищната площ е невероятна. Впечатляват разчупени стени, неравни подове, етажиране на пространствата, паравани, асиметрия и гъвкавост на средата. Това е предпоставка за развихряне на въображението и при оформлението на дизайна. Многопластовата визия буди възхищение.

Изключително практично е решението за шведска стена между помещенията, която играе ролята на домашна библиотека. Бялата конструкция е в перфектна хармония с пъстрите корици на книгите в нея.

Мека мебел в сиво е балансирана с многобройни цветни възглавнички. Интересна хрумка е плътният гланциран гръб зад дивана, който е виртуален разделител на холовото и кухненското пространство.

Пъстрата арт облицовка на колоната в кухнята е стилно решение, изключително подходящо за индустриалния вид на помещението.

Кухнята е решена в бял гланц, което й придава изискана визия. Цветните съдове и аксесоари осигуряват свежестта на обстановката. Основният контраст е постигнат с леки черни акценти.

Спалнята е с нежна и артистична визия и това не е изненадващо. В синхрон с обстановката и тук всеки артистичен човек ще се чувства специално. Графити по стената, пъстри завивки на бял фон и преходна стена към снежнобяла баня.

Цялото жилище е обгърнато с еднотипни щори, съставени от фини дървени летви в черно. Това придава особена грация на обстановката. Прозорците са големи и естествената светлина навлиза отвсякъде.

Дори и двора на къщата изглежда семпъл, но артистично оформен. Цветни сгъваеми столчета и масичка, стъклени паравани и нежна, красива зеленина грабват вниманието ни.

Насладете се на изкуството, вложено в проекта на тази жилищна площ. Със сигурност ще установите, че не само артистичните натури могат да се чувстват специално в една ексцентрична среда!

Онлайн магазин на GRANDecor