Семпъл и красив мини дуплекс апартамент

Семпъл и красив мини дуплекс апартамент

Красотата в едно жилище може да се шири, както в големи пространства, така и в малки, кокетни стаички. Именно това ще докажем с този семпъл мини дуплекс апартамент в Швеция, простиращ се на скромните 27 кв.м.

Традиционно, имайки предвид местоположението, се сблъскваме с типичните скандинавски идеи за обзавеждане на малък апартамент. Скромна гама цветове – бяла основа навсякъде и леки цветни акценти върху класически черен фон.

В това мини дуплекс жилище красотата е изразена предимно с форми, постановка на мебелите в пространството и взаимодействие на материи и цветове.

Площта е разгърната вертикално, като апартаментът е на две еднотипни нива, едно над друго. На партерна позиция са разположени всекидневната и кухненската част, а на второ ниво се намира спалнята. Двете нива са свързани посредством метална, вита стълба, която едновременно с функионалността си, придава и особена свежест в архитектурата на апартамента. Позицията й е ъглова с цел спестяване на пространство.

За да се създаде допълнително усещане за простор и тук се наблюдава избора на прозорци, без допълнителна тежест на пердета и щори.

Досущ като дограмата, радиаторите и стените, голяма част от мебелите са решени в бяло. Това е предпоставка за подчертаване на определени детайли, боядисани в силен тон. Подът е контрастно черен, а дървената му повърхност подсилва уюта в помещенията.

Ратанов стол и малки памучни възглавнички в разнообразни тонове придават настроение в стаите.

Спалнята е семпла и удобна и разполага с легло и дрешник зад тежка плътна завеса. Идеален избор за едно практично ежедневие.

Забележете позицията на рафтовете и шкафовете. Изборът да се поставят нависоко в помещенията е още един начин да се отвори площта.

Малки картини в прави линии се наблюдават като акцент по стените в пространството. Без да изглеждат натрапчиво, те допълват домашния уют в жилището.

Изберете практичнотото и семплото в малките пространства. Не прекалявайте с цветовете и позволете на естествената светлина да навлиза отвсякъде. Това е формулата за красив интериор и в този мини дуплекс апартамент.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor