Микс от стилове в апартамент със свеж еклектичен декор

Смесица от стилове в един апартамент със свеж еклектичен декор

Какво е „еклектичен стил”? Всъщност, трудно е да се каже, че е точно стил… Това е похват, при който се смесват няколко (понякога коренно) различни стила. Получава се нещо като сборен стил между всички смесени. Резултатът винаги е различен и впечатляващ и се нарича „еклектичен стил”.

Сами разбирате, че в комбинациите много трябва да се внимава, за да не получим претрупан и кичозен вместо еклектичен резултат. Един от начините да разберете точно какво имаме предвид е да разгледате снимките по-долу. На тях ви показваме красив апартамент с много свеж еклектичен декор.

Ако в едно помещение натрупаме повечето аксесоари и разгледаме всеки от тях поотделно, никога няма предположим, че съществува начин за подреждането им в комбинация така, че да си отиват толкова много заедно. Много различни, забавни, старомодни и съвременни, те оформят един наистина свеж интериор. Действително, декорът е ефектен по-скоро заради аксесоарите и малките акценти, от колкото заради мебелите или по-големите обекти във всяка стая. Няколко пръски контрастни ярки цветове, съчетание между различни десени и нестандартната подредба на снимките и произведенията на изкуството са ключовият елемент в оформянето на интериора.

Апартаментът като цяло е доста екстравагантен, но по един много приветлив начин. Комбинацията между стилове и цветове е балансирана и уютна, а ние можем да кажем, че това е един чудесно издържан пример за свеж еклектичен декор.

Онлайн магазин на GRANDecor