Мечтаната къща на село

Разкошна селска къща за ценители

Животът на село или в предградията е все по-привлекателен за млади семейства и хора, имащи напрегнато и интензивно ежедневие в големите градове през работната седмица. Нуждата от спокойствие и тишина, връзката с природата и възможността да се храним, дишаме и живеем по-здравословно на село, се превърнаха в приоритет през последните години.

Днес ви предлагаме да се насладите на според нас “мечтаната къща на село“! Архитектът Lluís Auquer е преобразил една обикновена стара плевня в дом в рустик стил, изпълнен с уют и топлина.

Тази селска къща е разположена в непосредствена близост до много зеленина и се радва на неповторима природна картина. Изградена е с естествени материали, които значително подсилват въздействието върху сетивата на посетителите. Камък, дърво и метал са основните материали, използвани в интериора и екстериора.


 

От магазина на GRANDecor: В земни тонове


 

Надниквайки отвътре ни облива естествена светлина, подсилена от очарованието на два основни тона – бяло и цвят на дъб. Каменният под, тухлените стени, гредоредите по таваните на всички помещения, дървените мебели и леките тръбни конструкции са причината да ви завладее чувството за хармония и комфорт.

Преходността на хола към трапезарията и кухнята създава илюзията за по-голямо пространство, а разположението на тези помещения в една линия отваря възможността за навлизане на светлина през прозорците навсякъде. Стилово, стаите са решени еднотипно и това не обременява съзнанието ни. Откриваме масивни дървени мебели, столове с тръбни конструкции и памучни материи за тапицерии и постели на пода. Тъкани платове и характерни шевици в разнообразни цветове са предпочитан акцент.

Овален хартиен полилей над трапезарната маса, дървена закачалва с рустик визия и малки лампиони върху скрина са част от детайлите, които подсилват романтичната визия в мечтана къща на село.

Автентичните дървени врати изглеждат очарователно на фона на цялата ретро обстановка. Те отлично кореспондират с масивните греди по таваните на стаите.

Спалнята впечатлява с нестандартната си визия. Красива арка с плътни бели завеси разделя интимното помещение от останалата част и придава допълнителна доза романтика. Подът, гредоредът, гардеробът и таблата на леглото са стилово и цветово съобразени. На този фон, семплите масички и пейка изглеждат като нежно допълнение. И тук светлината е приоритет и навлиза смело през големите вратопрозорци на тази прекрасна къща извън града!

Банята е интересна и въздействаща. Тук откриваме дървен под и табуретки, кръгъл умивалник, памучни завеси и кокетни декоративни акценти. Всеки детайл придава особен чар на обстановката.

Дворът пред къщата е изключително стилен и удобно подреден. Малък басейн и елегантна стряха от разлистени асми и розови храсти – очарователен кът за почивка.

Ако имате нужда да презаредите сетивата си с нежност, топлина и уют, значи сте попаднали на правилното място!

Онлайн магазин на GRANDecor