Мексикански курорт с опияняваща прелест

Мексикански курорт с опияняваща прелест

Това е едино от онези места, които успяват да съчетаят лукс и уют в неповторима комбинация. Ситуиран в райските брегове на Ривиера Наярит, този мексикански курорт с име Imanta Punta de Mita притежава всички качества на място за царски отдих и релаксация далеч от света. Като започнем от почти извънземната красота на гледката от всеки прозорец, та стигнем до лукса и изтънчената прецизност в дизайна на всеки детайл.

Няма как да не забележите, че всичко тук в архитектурно отношение е повлияно от местността, която го заобикаля. Голяма част от курорта е открита и просторна, а присъствието на дърво и камък във всяка негова структура придава усещане за здравина, уют и изтънчен шик едновременно. Красивото съчетание на бяло с неутрални тонове и искрящи цветове за контраст успокоява и подчертава цялостния стил на това райско място.

А сега помечтайте за блаженството, което бихте изпитали докато седите на верандата на някоя от вилите на този мексикански курорт и съзерцавате безбрежния океан. Или пък направо без да мечтаете си резервирайте самолетните билети още сега!

via