Малък тавански апартамент с тухлени стени

Малък тавански апартамент с тухлени стени

Индустриалният стил носи особено симпатична небрежност, която подчертана с точните цветове може да внесе добро настроение в дома ни.

Представяме ви едно стилно жилище, разположено на 40 кв.м. в индустриалната зона на Москва – бившата фабрика Даниловская. Проектът на това модерно студио е дело на Евгения Островская от Auroom. Създадено е за млада двойка, а декорацията е свързана изцяло с миналото на сградата.


 

От магазина: Акценти в индустриален стил


 

Белият таван и светлият ламиниран под кореспондират отлично с тухлената стена в дневната. Именно този акцент се явява основен елемент в концепцията на дизайнера.

Металните осветителни тела, спуснати отвисоко, са традиционно решение за обзавеждане в индустриален стил. Скосените тавани, чугунената камина, дървената стойка за телевизор и синята холна масичка на колела са само част от типичните за индустриалната визия елементи. Меката мебел е символична, но с ефектна форма и визия. Възглавница в синьо райе е поставена на пода в близост до радиатора.

Модерно студио

Кухненската част е малка, но просторна. Съчетанието на бял и сиво-син лак на вратичките придава свежест в обстановката. Шкафовете са много и монтирани почти до тавана, което предполага повече удобство за домакинята.

Трапезната маса е изключително ефектна. Грубо масивно дърво с висока конструкция и подходящи мини бар столчета от дърво, метал и кожа.

Кухня с висока трапезна маса

Странично от основната жилищна площ са изолирани спалнята и банята на студиото. Пространството е ограничено, но за сметка на това прозорец и капандура са в непосредствена близост до леглото и това създава усещане за простор. И тук тухлената стена е търсен ефект, а старинната закачалка за дрехи във формата на женски торс създава допълнителна романтика в интимното помещение.

Красива индустриална визия, подходяща за млади и одухотворени хора. Насладете й се!

Онлайн магазин на GRANDecor