Малък стилен апартамент в светли цветове

Малък стилен апартамент в светли цветове

Много често сме говорили за това, че площта в едно жилище е определяща за това доколко може да се импровизира с цветовете. Големите помещения имат привилегията да са цветни, тъмни, светли или каквито изисква дизайна. С малките стаи, това е далеч по-ограничено.

Избрали сме да ви запознаем с един малък апартамент в светли цветове. Цялото студио е боядисано в бяло, а част от мебелировката е в силни, наситени тонове за контраст. Бялото, бежовото и топлите нюанси отварят визуално пространството и позволяват максималната употреба на всеки сантиметър от площта.

Кухненските мебели са сиви, но за сметка на това много изчистени, без излишна орнаментика. Липсва дори традиционния обков по шкафовете. Компактна разтегателна маса заема мястото пред кухнята.

Логичното продължение на трапезарната част е хола, който е обзаведен скромно и стилно. Той разполага със светла мека мебел, телевизор на стената и интересна дизайнерска маса от тръбни елементи и палети.

Красиви картини по стените са единствените акценти, които допълват уюта в пространството. Светлината е важен фактор в този красив апартамент в светли цветове. Изложението на жилището позволява слънцето да огрява всеки ъгъл в стаята.

Най-нетрадиционното и свежо решение в дизайна е позицията на леглото – непосредствено върху тавана на банята. Семпла стълба ни извежда до нетипичното място за сън.

Подът в този красив дом е светъл и естествен. Плетен килим от естествени материали в хола в съчетание с плетената кошница в антрето до голямото огледало, придават провансалски облик на студиото.

Дограмата на апартамента напомня неговата възраст. Издължената форма на прозорците и големите портални врати издават особена идентичност и доза романтика от миналото.

Красивите бели орхидеи по первазите са отличен избор за тази обстановка.

Балконът е малък, но преобразен в изящен кът за релакс. Мебелите са сгъваеми и лесно преносими. Това позволява в дъждовните дни обзавеждането да са събере мигновено.

Насладете се на това свежо и удобно жилище! Компактният му вид ще ви зареди с идеи и решения, за които може и да не сте се замисляли.

източник