Всяко малко жилище придобива различно излъчване, ако разполага с голям балкон. Предстои да се уверим в това колко важна част от дома ни може да се превърне удобното, красиво балконче с гледка към покривите на околните сгради.

Намираме се в малък модерен апартамент, разположен на скромата площ от 43 кв.м. Изборът на скандинавски стил не ни изненадва, тъй като това е едно от най-подходящите решения за интериорен дизайн на ограничена жилищна площ.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Идеи за обзавеждане на едностаен апартамент

Преобладаващият бял цвят, наличието на солидно количетво естесвена светлина и семплото обзавеждане са традиционните акценти в подобен тип стилистика.

Модерен малък апартаментФренските прозорци и фините феерични завеси са характерна особеност на този модерен интериор. Обзавеждането е оскъдно, но функционално. Малка трапезарна маса и стилни столове отделят визуално пространството около кухнята.

Бели шкафове и плот и гръб от сив напръскан мрамор са основните конструкции в кухненския бокс. Посуда и прибори са скрити зад плътните, гладки вратички, като изключение прави един горен шкаф със стъклена фасада.

Жилищна площ с отворен планИнтересен акцент са огледалата с разнообразна форма и големина, позиционирани във всяка част от жилището. Това решение визуално отваря пространствата и създава усещането за стил и допълнителен простор.

Спалнята в този преходен апартамент е малка, но красива. Голям френски прозорец открива гледката от стаята. Леглото е високо и удобно, застелено в традиционни памучни завивки. Тежки завеси изпълняват ролята на блек аут при нужда.

Банята е малка, но добре обзаведена, съчетавайки практичност и красотата в едно. Стъклена преграда разделя тоалетната от душ пространството и дори е обособена малка ниша за пералнята.

Безспорен акцент в модерния малък апартамент е невероятния балкон. Няколко квадратни метра, събрали в себе си стилно обзавеждане, красива гледка и солидна доза домашен уют. Обзаведен е с много вкус и излъчва романтика. Дървеният под и тръбния парапет са в унисон с ратановите нари, покрити с малки разноцветни кожи, напомнящи стилистиката на жилищната площ. Свещници, лампиони и малки декоративни растения доизвайват перфектната визия на тази пищна скандинавска тераса.

Диван на балконаОтлична позиция за релакс, събиране на слънчеви лъчи и питие в приятна компания. Споделете усещането за душевен комфорт!

Онлайн магазин на GRANDecor