Малък апартамент на две нива в Украйна

Малък апартамент на две нива в Украйна

Мислите ли, че можете да живеете на площ от само 35,7 кв.м и нищо да не ви липсва? Представяме ви работата на екипа на Goort, които доказват, че това е напълно възможно и реалистично. Да разгледаме един малък апартамент на две нива, намиращ се в Мариупол, Украйна.

Преди години тук се е помещавала стара печатница и дизайнерите са опитали да уловят всеки ъгъл и кът в жилището, за да предложат практичните си идеи за обзавеждане на малък апартамент.

Автентичните тухлени стени подчертават индустриалния стил в апартамента. Високите тавани, облепени в светла ламперия са умело употребени в пространството. Масивни осветителни тела се спускат ниско над масата за хранене. Помощни стълби са монтирани за лесен достъп до високите пространства в дома.

Една от най-красивите и ефектни идеи за малко жилище е решението за монтаж на прожекционен апарат на тавана. Гладката повърхност на гардероба е основата, върху която се излъчват прожекциите.

Модернистична мека мебел в средата на жилището има многофункционално значение. Спалнята е изведена на второто ниво в открито пространство, оградено с матирани стъклени первази. Ниското легло на пода и надписите на стената подчертават интимността, вложена в дизайна.

В цялото жилище можете да прочетете интересни реплики по вратите и стените, което символизира младежкия дух, заложен от стилистите.

Не е ли очарователен този малък апартамент на две нива?

Онлайн магазин на GRANDecor