Малък апартамент в Швеция

Малък апартамент в Швеция

На много хора им се налага да оптимизират малката жилищна площ, с която разполагат. Днес ще ви покажем един малък апартамент в Швеция, който съвсем успешно е приложил триковете на функционалното разпределение върху ограничена площ.

Както не веднъж сме споменавали, светлите тонове са по-подходящи за малките жилища. Ако изберете бял цвят за стените няма да сбъркате, той ще увеличи оптически пространството. За да си осигурите повече простор, слейте няколко стаи в една, като например всекидневната, трапезарията и кухнята. Можете да отделите различните части на дома си не само чрез врати, а и като поставите различни акценти и мебели.

На снимките ще видите как въпреки че антрето е слято с хола, то се отличава от него с пъстри тапети. Всяка малка площ трябва да бъде максимално оползотворена. Така че ако разполагате с ниша можете да я използвате за складиране на всякакви неща и да я отделите със завеса. Ниските мебели също са добър избор, защото те ще накарат помещението да изглежда по-просторно.

Онлайн магазин на GRANDecor