Малко студио с аромат на дърво

Малко студио с аромат на дърво

Красивите неща не се делят на малки и големи. Категорично доказателство е това малко студио, разположено в планински район, близо до Мадрид, Испания. Семпъл едностаен апартамент за семейство от 3-ма души – модерно и практично жилище с дъх на дърво.

Проектиран от Beriot Bernardini Arquitectos, този дом с площ 25 кв.м. е изграден от два основни модула. Дървената облицовка по стените, пода и тавана е ярко модернистично решение, което уникално запълва пространството.

Едно малко студио, но достатъчно просторно и пестеливо обзаведено. Минимално количество мебели, дизайнерски щрихи и нестандартни решения. Солиден изчистен прозорец в дъното на помещението пропуска голямо количество светлина, която подчертава златистия тон на дървесината, изразена в модулите за спане.

Ярките цветови решения в дизайна носят настроение и подчертават семплите форми на обзавеждането. Изявените тонове в модулите се балансират отлично с белите стени и естествения цвят на дървото. Много пространство в малко студио е удобно решение за свободомислещи млади хора.

Онлайн магазин на GRANDecor