Малка кокетна къща с двор край Барселона

Малка кокетна къща с двор

Ето и една малка луксозна каменна къща, близо до Барселона, Испания. Един дом, в който ще откриете спокойствие, комфорт и непосредствен допир с природата.

Във все по-модерна традиция в отдалечените места из Европа, се превръща преустройството на стари изоставени сгради и ферми в модерни жилищни пространства. Тази кокетна къща с двор е добър пример за такава трансформация.

Влизайки в жилищната част ни впечатляват натуралните и семпли цветове, употребени в интериора. Бежово и керемидено са в перфектен синхрон с ярки цветни мотиви с топло излъчване. Циклама, оранжево, синьо, зелено и жълто са тоновете на декоративните възглавнички, тапицериите на табуретките и покривките.

Високите тавани и отворените големи пространства са основен приоритет на постройката. Стените, павирани с каменни облицовки придават особена тежест и неповторима атмосфера.

Всекидневната е семпла, но кокетно обзаведена в светли и нежни нюанси. Красива камина озарява атмосферата. Кухнята е решена в бяло и бежово и е отворена към общата жилищна площ. Красиво дюшеме заема цялото подово пространство, а работният плот прелива в удобна сгъваема трапезна маса с високи столове. Нежно стълбище се издига по стената до второто ниво, където е разположена спалнята.

Дървото е основен материал в изграждането на интериорния дизайн на тази кокетна къща с двор. Големите прозорци на помещенията са пряката връзка с красивата зеленина наоколо.

Декорацията в дома е семпла, но характерна за провансалски дом сред природата. Откриваме ленени кашпи със свежа растителност – типичния чар на средиземноморието.

Второто ниво на къщата е очарователно декорирано. Спалнята е обзаведена свежо в топли цветни нюанси и естествено дърво. Бели капандури красят рамката на прозорците, а таванът е облицован в бели дървени плоскости.

Основният чар на кокетната постройка е обстановката около къщата. Наслаждаваме се на красив двор с изискана веранда, плетени бамбукови столове, дъвени нари и навес от изтъкани рогозки.

Този дом сред природата е пример за успешна трансформация на плевня. Приятно местенце за срещи с приятели на едно щастливо семейство. Къща и градина – образец. Насладете се!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor