Малка кокетна къща сред природата

Малка кокетна къща сред природата

Не е необходимо една къща да е голяма, за да бъде удобна и красива. Доказателство за това е тази малка кокетна къща на остров Уайт, в близост до Лондон. Разположена е сред красива природа и чист въздух и е конструирана изцяло от рециклирани материали.

Екстериорът е свеж, в сини и бели нюанси. Интериорът е пример за красиво обзавеждане на къща. Стените във всички стаи са облечени в бяло дърво. Подът също е тониран в светъл нюанс, което придава простор на помещенията. Прозорците са големи и позволяват на естествената светлина да проникне в дома.

Красиви флорални щори в бледосиньо и бяло впечатляват в кухненската част. Изборът на тези тонове откриваме и в дамаската на дивана и белите столове около масичката за хранене. Кухнята, в баланс с всичко наоколо е бяла, заема едната стена на стаята и е практично подредена. Тук откриваме винтидж печка, гранитни плотове и семпли шкафове.

В спалнята отново преобладава белия цвят, като стилно е акцентиран от светлосин тон.

Дневният кът, оформен като стая изглежда фантастично. Откриваме плетен стол, ратаново кресло, малка масичка в бяло, удобно бюро и очарователни винтидж акценти. Всеки елемент носи живот в помещението.

Разгледайте тази кокетна къща и вземете практични идеи за малко жилище.

Чудесна е, нали?

източник

Онлайн магазин на GRANDecor