Малка дървена къща в гората до реката

Малка дървена къща в гората до реката

Затворете очи и си представете – малка дървена къща в гората, до реката. О, това би било чудесно! Релакс, спокойствие и пеещи птички…

Кацнала на върха на живописна скала, с изглед към планински поток, тази малка дървена къща оживява в прегръдката на планинската гора. Къщата е построена собственоръчно от собственика си през 2009 г., с помощта на десет различни вида дърво, местен камък и нестандартни метални изделия.

Постройката разполага с всекидневна и спалня, а в съседство се намира малка постройка – баня с помещения за сауна, душ и тоалетна. Използват се алтернативни източници на енергия, за да се сведе до минимум въздействието върху околната среда.

Тази малка дървена къща помещава напълно оборудвана кухня, таванско помещение с легло и открита веранда за барбекю и отмора. Дванадесет волтови батерии захранват вграденото LED осветление, стерео уредба, вентилатор на тавана, както и лаптоп и зарядно за телефон. Хладилникът, готварската печка, стенният нагревател, грилът и допълнителното осветление работят на пропан.

Изящно изработена и внимателно проектирана, тази къщурка е идеално бягство за всеки, който иска да комуникира с природата.

Онлайн магазин на GRANDecor