Любимите класически домашни библиотеки

Любимите класически домашни библиотеки

“Един читател живее хиляда живота, преди да умре. Човекът, който никога не е чел живее само един. “- George R.R. Martin.

Тази мисъл ни провокира да се замислим. Всеки любител на книгите знае, че класическите домашни библиотеки внушават чувство на вълнение, задоволство и усъвършенстване. И понеже книгата е прозорец към света, създавайки стая за своите четива ние можем да се пренесем във всяко кътче на света и дори отвъд него. Специфичната миризма на книгите зарежда с положителна енергия, а подредените стени с любими романи, класически произведения и разнообразни стилове литература дават увереност и самочувствие на четящите хора. Класически домашни библиотеки в домовете си създават истинските ценители на книгата. Тази атмосфера в стаята носи романтика, приключения и особено силно чувство за страст.

Съобразявайки се с типа на жилището си можете да подредите разнообразни библиотеки. Махагонови масивни мебели, бели и кремави изискани рафтове във винтидж стил, разчупен интериор от съвремието. Важно е въздействието. А всичко създадено с любов ни влияе положително и ни прави по-щастливи и удовлетворени. Изберете своята геометрия, заложете на любимите си нюанси, подредете любимите си мебели – домашната библиотека ще е вашия интимен свят. Насладете му се!

източник