Просторна модерна трапезария

Когато разполагате с достатъчно площ, можете да си позволите целия разточителен лукс, красота и персонализирана естетика, които да направят вашия дом уникален. Тази невероятна къща го доказва. Разполагайки с впечатляващите 409 кв.м., собствениците на имота са се постарали да сбъднат максимално своите мечти за един просторен, елегантен и уютен дом.

Цялостната архитектура на имота е в съвременен стил, с разчупени геометрични форми и изчистени линии, както и с великолепни акценти от стъкло, метал, дърво и камък. Къщата разполага с голям двор, тераса с барбекю и басейн и дори собствена фитнес зала.

Луксозна съвременна къща с басейнЖилищната площ е разпределена на две основни нива, с просторна всекидневна, кухня, кабинет, спални, дрешници, функционални сервизни помещения, както и с уютни кътчета за уединение и релакс. Размерите на стаите са повече от впечатляващи. Това е дало възможност да се осигури максимален комфорт и лукс, чрез подбрано с много естетически вкус разнообразие от мебели, уреди, декоративни елементи и дизайнерско осветление.


 

От магазина: Луксозно обзавеждане за дома


 

Може би най-впечатляваща е основната спалня на втория етаж и прилежащата към нея баня. На практика, това едно обширно отворено пространство, превърнато в уникален личен спа-център. От просторната спалня се преминава директно в банята, без преградни стени. Цялата външна стена е остъклена, разкривайки невероятни пейзажни гледки отвисоко.

Овална вана с панорамаВаната е изнесена като красив акцент непосредствено пред огромния прозорец. Тя е изградена върху малък постамент от едри бели камъни, в рамка от мраморна мозайка. Наблизо е създаден работен кът с бюро за домашен офис и прозрачен стол, а няколко стъпала водят към слънчева покривна тераса.

Уникално съчетание на лукс, стил и комфорт!

Онлайн магазин на GRANDecor