Луксозно имение като за кралски особи

Луксозно имение като за кралски особи

Създаден в стила на обаянието на френски замък, това луксозно имение в престижната местност Bridle Path, Торонто, е разположено в имот с площ от четири акра красиви градини и зеленина. Всеки елемент, детайл и ъгъл е обсипан с внимание и усилия, довели закономерно до екстравагантен чар и безупречна комбинация на модернизъм и краски от миналото.

Къщата разполага с десет пищни спални и четиринадесет бани. Вдъхновена е от дизайна на Версай – пищни дворове, прекрасни градини и фонтани. Изумителното дело е на ландшафтния дизайнер Роналд Холбрук.

Обзавеждането се придържа към френската тематика и включва европейски ръчно резбовани мантии, позлатени бронзови полилеи, стилни врати и седем камини от камък. Полираният паркет и позлатените детайли добавят докосване на деликатен лукс, който се комбинира прекрасно с плюш и мебели, подхождащи на кралски особи.

Това луксозно имение не е само плод на гола екстравагантност. В него има няколко невероятни акценти, като кръглия прозорец със стъклопис в банята например. Без съмнение и Луи XIV щеще да бъде впечатлен от този замък, отвън и отвътре!

 

Онлайн магазин на GRANDecor