Луксозна фамилна къща в София

Един отличен прочит за модерна фамилна къща

Впечатлени от професионализма на българските архитекти и дизайнери, с гордост ви представяме една изумителна луксозна фамилна къща. Този дом с елегантна архитектура е дело на архитект Радина Гешева и се намира на територията на град София. Проектиран е безупречно, като всяко пространство от гаража, през всекидневните зони до фитнес помещението и кабинета ни предлага стилни интериорни решения.

Фасадата е в модерната комбинация от цвят орех и черно. Красивият басейн, заобиколен с изчистена линия райграс и млади дръвчета и храсти допълват изисканата и стилна визия в екстериора. Леко, скрито осветление поддържа романтиката в двора.

Формите в къщата са разчупении и помещенията са преходни, макар и ясно обособени като пространства. Тази разгърната визия създава усещане за домашен уют и топлина.

Намираме интериора на този дом за образец за обзавеждане за къща. Красива симбиоза от тонове в черно, графит, бяло и акценти в цвят горчица се открояват на територията на хола. Удобни масивни мебели с плюшени и текстилни облицовки в един тон описват своеобразен квадрат в центъра на пространството. Таванската част на стаята се характеризира с неправилна форма на осмоъгълник. Тази геометрична зависимост е запазена марка на територията на дома.

Красиви тръбни модули в разнообразни форми на многоъгълници висят над хола и носят дребни осветителни тела в конструкциите си. Стилна камина с черен профил и стъклена периферия на пода допълва дизайнерския подход в интериорния дизайн.

Подовата настилка в дома е еднотипна – естествено дюшеме в светъл цвят – ясен. Унифицирането на тоновете в пространството е отличен начин жителите на дома да се чувстват комфортно, както в трапезарията, така и в кухнята и фитнеса.

В залата за спорт откриваме мултифункционален фитнес уред, боксова круша и елегантен малък диван.

Сгъваем параван с интересни изображения разделя площта между хола и работния кабинет. Този стилен начин за разграничаване на помещенията дава възможност за временно уединение.

Важна особеност в концепцията на къщата е достъпа на естествена светлина в стаите. Всяко помещение е разположено така, че поне една от стените да е с големи френски прозорци.

Перилата на стълбището са стъклени и изглеждат наистина фино на фона на изрисуваните стени около тях.

Спалнята е решена в бяло, а банята към нея е истинско бижу. Дизайнерски фаянс в ситна черно-бяла орнаментика, оригинални батерии и моноблок впечатляват с визията си. Големи огледала отварят допълнително пространството. Умивалникът в инокс и нестандартния душ над него са отличен завършек на стилния дизайнерски подход.

Къща, предназначена за истински ценители. Докоснете се до луксозната визия на този вдъхновяващ дом.

Снимки: Assen Emilov