Луксозна планинска вила в Швейцария

Спалня в луксозна планинска вила

Класна, тежка обстановка, подсилена с много блясък и комфорт – тази къща за гости е проектирана с качествени материали, креативни идеи и много средства.

Четириетажната постройка се отличава с типична за локацията фасада с традиционна облицовка от дърво и камък, и големи тераси с внушителна дърворезба по перилата. Този детайл се наблюдава във всеки кът на дома. Стилни орнаменти и обкантвания на сводове, стени и фасади. Дърворезбата властва в дизайна на тази луксозна планинска вила в Швейцария.


 

От магазина: Лукс и комфорт


 

Що се отнася до общите площи, пространствата са отворени, а помещенията преходни. Голяма камина с открити страници от четири каменни колони е позиционирана в хола. Масивните мебели – кресла и маси с барокова визия, си кореспондират отлично с изобилието от свещници, лампиони и аплици по стените. Широкото дървено дюшеме е послано с китни изпъстрени килими от естествена вълна. Прозорците са големи и през тях се открива красивата планинска гледка на Алпите. Преходна врата ни отвежда към голяма трапезария с вградена в стената камина, ефектно осветление и масивни мебели. Обстановка, подходяща за пищни вечери с голяма компания.

Голяма камина

В приземната част на къщата се намира и другата обширната трапезария. Както в цялата къща и тук подът, стените и част от таваните са изцяло облицовани в естествено дърво с меланжиран цвят на светла череша. Столовете и скриновете в помещението са декорирани с красива дърворезба и леки контурни рисунки по вратичките. Обковът навсякъде е масивен и стилен. Малък свод свързва трапезарията с кухненския бокс. Всичко е комфортно и красиво обзаведено. Големите картини по стените и интерсени ламаринени фигури на селски животни допълват обстановката.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Стил Шале в интериора – уют сред планината

Антрето на къщата е просторно и изчистено. Един плавен преход към пищната атмосфера по етажите. Дървено, вътрешно стълбище ни води до различните нива на вилата, като всеки етаж има своето специфично кътче с масичка, столове, огледало и красиви картини.

Междустълбищно пространство

Спалните са разположени на високо и се радват на изумителни гледки. Дърво, кашмир, кадифе и кожа присъстват във всяка една от тях. Гредоредите, големите масивни колони, облицовките и камините създават усещането за домашен уют в тези интимни помещения.

От перилата на стълбището, през златните орнаменти на свещниците и фините дърворезби по мебелите, с ръка на сърцето признаваме, че тази уникална вила в Швейцария е райско кътче, от което човек трудно може да си тръгне равнодушен.

Онлайн магазин на GRANDecor