Уникална луксозна къща на плажа

Морският полъх от луксозна къща на плажа

Има места по света, които предлагат съвкупност от красива природна картина, приятни климатични условия и луксозна обстановка. Днес попаднахме на едно от тях, разположено на семеен плаж в Лагуна Бийч, Калифорния.

Тази луксозна къща на плажа предлага перфектни условия за един лежерен живот. Horst Architects и Aria Design създават отлично архитектурно пространство, съчетано с прецизен избор на екстериорен и интериорен дизайн. Домът е разположен на върха на скалиста местност, обърнат с лице към океана и с прилежащи обширна тераса и красив външен басейн.

Постройката се отличава с разчупена, многопластова конструкция, а големи прозорци откриват неповторима гледка. Естествената светлина е основното предимство в дома, а тоновете са в светлата гама. Бяло, бежово, светло сиво и черно са предпочитаните от дизайнера цветове.

Просторният хол се отличава с големи отворени площи. Откриваме модерно обзавеждане за къща – кресла и диван от кожа, и памучни дамаски в едноцветни пастелни нюанси, лампион и холова маса в същия стилов модел. Впечатление прави решението за избор на изкуствена светлина. LED пана със семпла визия осветятват пространствата.

Кухнята се откроява с комбинацията от минималистично обзавеждане и модернизъм.  Обзаведена е практично и тонирана в нежни, светли нюанси.

Спалнята е семпла, а гледката, която се открива от там предразполага към романтика и релакс.

Красива растителност обгражда къщата. Стилният басейн и просторната тераса под открито небе са предимствата на екстериорния дизайн.

Не е трудно да наречем този дом удивително луксозен. Не ни остава нищо друго освен да се насладим на галерията и да се потопим за кратко в прекрасната му атмосфера.

Онлайн магазин на GRANDecor