Луксозна дървена колиба на плажа

Луксозна дървена колиба с овална визия

Слънце, море, зеленина, необятна шир, приказна гледка и солидна доза романтика. Всичко това ще открием заедно с вас в една необикновена къща на плажа в Мексико. Представяме ви луксозна дървена колиба, съчетала безкомпромисно удобство, стил и красота на площ от 65 кв.м.

Този забележителен проект е създаден през 2015 година и е дело на професионалистите от  Deture Culsign. Предимството да е разположен на първа линия допринася допълнително за ефектната визия на постройката.

Елипсовидната форма е първата особеност, която създава усещане за уникалност. Материалите, използвани в осъществяването на проекта, са една от основните причини всичко да изглежда нежно, семпло и автентично. Дърво, бамбук, лен, коноп и памучни материи създават домашния уют в тази луксозна дървена колиба на плажа.

Всеки елемент в архитектурата и интериора на дома е балансиран и съобразен с живописната картина наоколо. Овалната форма на постройката, издължения покрив, извънгабаритните врати и красивите арки са с основен принос за ефектния вид на проекта. Всяко решение е изпълнено с цел. Ниската позиция на капандурите предпазват от силните слънчеви лъчи през деня, а облите форми създават усещане за по-голяма площ. Липсата на стъкла позволява лесното охлаждане на стаите. Плъзгащите врати спестяват пространство, а фееричните памучни завеси заместват стените между помещенията.

Изборът на естествени тонове е отлично решение за подобен проект. Натуралният вид на кафяво, бежово и охра се слива перфектно с цветовете на пясъка, зеленината и морето пред нас.

Осветителните тела са семпли и с овални форми. Висящи от тавана и изрботени от сплетени бамбукови клони, те са изцяло подчинени на общата стилистика на проекта.

Балдахините над леглото в спалнята и меките постелки по пода в стаите са част от детайлите допълващи домашния уют.

И тук нестандартните решения будят възхищение. Хамакът, вграден в пода пред леглото в спалнята е истинско креативно решение. Еластичността на въжетата позволяват да се отпуснете в меките възглавници и да се насладите на необятната морска шир пред погледа си.

Красивите дървени первази и нестандартните покривни конструкции допълват очарованието на екстериора. Като добавим храстовидната растителност и палмите, обгръщащи луксозната дървена колиба, несъмнено можем да почувстваме екзотиката на мястото. Удоволствието от престоя тук е незаменимо изживяване. Насладете му се и вие!

източник