Луксозна вила с лозя високо в планината

Луксозна вила с лозя високо в планината

Тази луксозна вила с лозя е построена сред планински масив. Това местоположение дава възможност, както да се насладим на прекрасна гледка, така и да дишаме чист въздух на воля. Лозовият масив пред къщата носи истинска наслада и романтичен привкус.

Тази къща е дело на архитектите от GASS Architecture Studios. Отличава се с иновативен дизайн и прекрасно местоположение – заоблени хълмове и пищни лозя. Архитектурата е модерна и разчупена. Къщата е облицована с камък и дърво. Основният фон вътре в дома е бял, което дава възможност да се твори с богата гама от цветове. Големи плъзгащи вратопрозорци пропускат максимално количество светлина в стаите. Дървени щори в цвят венге притъмняват обстановката при нужда. Малък басейн на верандата допълва романтиката. Линиите са изчистени и обзавеждането е семпло и практично. Преобладават топли пастелни тонове – бежово, кафяво, корал и жълто. Дизайнът е минималистичен и всеки детайл е премерен и практичен. Откриваме дълги, тесни коридори, просторни помещения и удобно обзавеждане.

В този дом екипът на GASS успяват да внесат и нотка рустик визия. Градски удобства в селска среда. Какво повече му трябва на човек?

 

Онлайн магазин на GRANDecor