Луксозна вила в Гърция с несравнима гледка

Басейн с беседка

Има места по света, които изглеждат досущ като докоснати от Господ. Съчетанието на изумителна природа, луксозна къща с визията на имение и невероятни открити площи е същинско удоволствие за сетивата.

Пренасяме се в Гърция, за да ви отведем в една огромна вила сред природата. Луксозна почивка на брега на морето в реновирана стара сграда.

Тази къща трудно може да бъде описана. Всеки детайл в екстериора и интериора  са изпипани до съвършенство. Дърво, дялан камък, каменни колони, стълбища, тунели и навеси са само малка част от характерните особености на гръцката вила.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Ваканция по италиански или да отседнеш в имение

Дворната част е перфектно конструирана. Етажирани площи, естествена растителност, вкоренила се между каменните подови платформи, екзотични храсти и внушителни огради.

Басейн без край обгръща необятната дворната част на вилата. Покритата веранда в съседство допринася за релаксиращата атмосфера.

Каменната конструкция на цялата вила създава усещане за тежест и лукс. Внушителната веранда с навес има всички необходими характеристики, за да се превърне в любимото място за релакс на открито. Каменните стени държат хлад през горещите летни дни, а при по-ниски температури е предвидена изящна вградена камина. Гледката от позицията на верандата, както и от всеки друг ъгъл на двора е неповторима.

Почивка край басейнаВ нивото над басейна е изградена своеобразна беседка без покрив, описваща голям ефирен кръг. Каменни седалки са обградили стъкления плот на масивна мраморна маса в средата. И от тази позиция гледката към басейна и морето е наистина незаменима. Зелените храсти наоколо просто доописват съвършенството на екстериора.

Външна каменна масаТази стара къща, намираща се сред живописните склонове на планината Пелион, близо до град Цагарада изглежда величествено и отвътре. Панорамните гледки към Егейско море са само част от обаянието й. Фрагментите от миналото присъстват в интериорния дизайн, но модернистичния поглед лъха от всеки ъгъл на помещенията.

Изчистени бели стени, просторни помещения и масивно дърво гарантират домашния уют. Големи прозорци във всички посоки на сградата са изящно покрити с едноцветни римски щори. Модерна мека мебел в млечно сиво и удобни кресла с памучни шалтета са модернистичния полъх в обстановката на всекидневната. Съвременната камина, спускаща се от тавана в средата на хола подчертава комфорта и стилната визия.

Модерна камина в средата на стаятаМасивна трапезарна маса и интересно осветително тяло над нея спират вниманието ни в тази част на стаята. Гредореди, дизайнерско стълбище от естествено дърво и пищни портални врати напомнят атмосферата на приказен замък. В паралел с тази визия са поставени и строги модернистични решения, извеждащи ни на второто ниво на вилата.

Гледката от банята е изумителна, а обзавеждането луксозно. Мрамор в бяло и черно, преливат на фона на овална вана и много огледала.

Изумителна вила от дърво и камък. Осъществена мечта, гарантираща куп приятни емоции!