Луксозна вила в Гърция с несравнима гледка

Басейн с беседка

Има места по света, които изглеждат досущ като от рая! Пренасяме се в Гърция, за да ви отведем в една огромна луксозна вила сред природата.

Тази къща трудно може да бъде описана само с няколко думи. Всеки детайл в екстериора и интериора й е изпипан до съвършенство! Дърво, дялан камък, каменни колони, стълбища, тунели и навеси са само малка част от характерните особености на гръцката вила.

Дворната част е перфектно конструирана. Етажирани площи, естествена растителност, вкоренила се между каменните подови платформи, екзотични храсти и внушителни огради.

Басейн без край обгръща необятната дворната част на вилата. Покритата веранда в съседство допринася за релаксиращата атмосфера.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Модерна островна вила на остров Миконос

Каменната конструкция на цялата вила създава усещане за тежест и лукс. Внушителната веранда с навес има всички необходими характеристики, за да се превърне в любимото място за релакс на открито. Каменните стени държат хладно през горещите летни дни, а при по-ниски температури е предвидена изящна вградена камина. Гледката от позицията на верандата, както и от всеки друг ъгъл на двора е неповторима!

Почивка край басейнаВ нивото над басейна е изградена своеобразна беседка без покрив, описваща голям ефирен кръг. Каменни седалки са обградили стъкления плот на масивна мраморна маса в средата. И от тази позиция гледката към басейна и морето е наистина незаменима! Зелените храсти наоколо просто доописват съвършенството на екстериора.

Външна каменна масаТази стара къща, намираща се сред живописните склонове на планината Пелион, близо до град Цагарада, изглежда също така величествено и отвътре. Панорамните гледки към Егейско море са само част от обаянието й. Фрагментите от миналото присъстват в интериорния дизайн, но модернистичния поглед лъха от всеки ъгъл на помещенията.

Изчистени бели стени, просторни помещения и масивно дърво гарантират домашния уют. Големи прозорци във всички посоки на сградата са изящно покрити с едноцветни римски щори. Модерна мека мебел и удобни кресла с памучни шалтета са модернистичния полъх в обстановката на всекидневната. Съвременната камина, спускаща се от тавана в средата на хола подчертава комфорта и стилната визия.

Модерна камина в средата на стаятаМасивна трапезна маса и интересно осветително тяло над нея спират вниманието ни в тази част на стаята. Гредореди, дизайнерско стълбище от естествено дърво и пищни портални врати напомнят атмосферата на приказен замък. В паралел с тази визия са поставени и строги модернистични решения, извеждащи ни на второто ниво на вилата.

Гледката от банята е изумителна, а обзавеждането луксозно. Мрамор в бяло и черно, преливат на фона на овална вана и много огледала.

Изумителна вила от дърво и камък!

Онлайн магазин на GRANDecor