Луксозен апартамент в скандинавски стил

Луксозен апартамент в скандинавски стил

Всеки стил в интериорния дизайн притежава своята луксозна версия. Това е въпрос на цветоусещане, качество на материи и материали и успешното съчетание между тях. За тези, които си падат по луксозно обзавеждане, сме приготвили един пример за подобен дизайн – луксозен апартамент в скандинавски стил.

Жилището се намира в Гьотеборг, Швеция и носи характерните особености и традиции на региона – семпла фасада, обран избор на цветове, нежни акценти и разбира се белоснежна чистота.


 

От магазина: Скандинавска свежест


 

За фон, традиционно по скандинавски, е използван белия цвят. Всички помещения, включително и коридорите са тонирани с него. Пространствата са просторни и светли. Затова допринасят и красивите бели прозорци, по които липсват както щори, така и завеси.

Изчистените линии в този луксозен апартамент в скандинавски стил са основен приоритет на дизайна.

Интересно е решението за мебелите да се вложи лека барокова нотка. Богатата орнаментика на този стил, в съчетание с изчистените северни решения и луксозната визия на обзавеждането създават романтика, изисканост и тежест в обстановката. Употребата на елементи с цветовете на мед и злато допълват величествената визия на помещенията.

Каменната стена в кухнята подчертава северното излъчване, а комбинацията с инокс го затвърждава успешно.

Кристални полилеи, кресла с богата орнаментика и плюшени постели, в съчетание със съвременни нежни картини по стените придават отличен вид в луксозния скандинавски апартамент.

Шикозен дрешник е логично допълнение към изисканата спалня.

Луксозен апартамент в скандинавски стил

Банята е малкото бижу на жилището. Изящен умивалник и вана със златни крака подчертават луксозната визия на помещението. Голямото огледало на стената отваря оптически пространството.

Терасата също не е за пренебрегване. Тя е просторна и е разположена по продължението на апартамента. Има обособени кът за кафе и отделно за хранене, така че разполага с всички удобства да прекарате една незабравима вечер с приятели на открито.

Визията на това жилище е безупречно изпипана. Насладете се на скандинавското съвършенство с нежен бароков нюанс!

Онлайн магазин на GRANDecor