Луксозен пентхаус с нестандартна визия

Луксозен пентхаус с нестандартна визия

Този луксозен пентхаус си струва да бъде видян. Намира се в Москва и е дело на рускатата фирма за иновативен дизайн Archi Te Kto. Основният приоритет на професионалистите са геометричните преобразования, естетиката на 21 век, както и нестандартната визия. Пример за това е видимото луксозно обзавеждане в апартамента, който наблюдавате в галерията. Проектиран е на площ от 200 кв.м. и се характеризира с индивидуалност и оригинален дизайн.

Да започнем с помещението на първо ниво, където откриваме хол с преход към кухнята. Изискана кожена мебел в черно се балансира с изцяло бялата кухненска част. Таванът над барплота се явява основа за спалнята на второто ниво. Изискано стълбище ни извежда на този етаж, изобилстващ от необичайни форми и интимна атмосфера. Дървен под и ламперии, нестандартна геометрична форма на тавана и футуристични декоративни елементи по стените са малка част от този впечатляващ интериор. Осветителните тела са вградени в повърхностите и спестяват, както от пространството, така и от електричеството.

Екстравагантността на интериора, големите прозорци, тъмните тонове в облицовките на стените и ярките акценти позволяват да наречем щедро това жилище – луксозен пентхаус. Уверете се сами!

Онлайн магазин на GRANDecor