Луксозен модерен дом с изобилие от светлина

Тази живопосна обстабновка от пръв поглед отключва усещането, че попадате в един наистина луксозен модерен дом. Динамично проектиран, той е дело на професионалистите от Fernanda Marques Arquitetos Associados. Разположен е в Сао Пауло, Бразилия и вглеждайки се в него виждаме няколко основни детайла, които приковават вниманието ни. На първо място това е луксозно обзавеждане, отлично отразено от естествената светлина преливаща във цялото двуетажно пространство на къщата. Архитектите умело поставят социалната зона отделена от значително по-интимната площ. Мека плюшена гарнитура е разположена в центъра на внушително високо холово пространство. В непосредствена близост е монтиран модерен барплот с нежни кожени кресла наоколо. Стъклени витрини отделят пространството с билярдната маса. С позиционирането в ъгловата част на приземната зона интересната вита стълба в бяло максимално спестява отнетото пространство. Големи френски прозорци улесняват гледката към стилния външен басейн и красивата зеленина около този модерен дом. Безупречен акцент са мащабните декори - жълтата стена между пространствата и затъмнените стъкла, изпълняващи ролята на прозрачна мембрана. Преходните стълби в детската стая на второ ниво са разчупени и ефектни. Прозрачно гнездо с ярка оранжева пухкава част се спуска елегантно от тях. Сгъваеми стъклени врати откриват гледка и път към терасата и короните на дърветата. Всички тавани в този наистина луксозен модерен дом са ламинирани с красиви плоскости, напомнящи естествена дървесина. Модернистичната наслада се подсилва и от факта, че в дома е заложено на ясни и топли тонове, прави форми и нежни светлини. В определени пространства е заложено на силен цвят. Хитро взаимодействие на прозрачност и геометрия. Геобразният корпус на къщата позволява гледка от второ в първо ниво. Стилна комбинация на модернизъм, пропорции и стил.

Този луксозен модерен дом е дело на професионалистите от  Fernanda Marques Arquitetos Associados. Разположен е в Сао Пауло, Бразилия и вглеждайки се в него ще видите няколко основни детайла, които моментално ще приковат вниманието ви.

На първо място това е луксозно обзавеждане, отлично отразено от естествената светлина, преливаща в цялото двуетажно пространство на къщата. Архитектите умело поставят социалната зона отделно от значително по-интимната площ. Мека плюшена гарнитура е разположена в центъра на внушително високо холово пространство. В непосредствена близост е монтиран модерен барплот с красиви кожени кресла наоколо. Стъклени витрини отделят пространството с билярдната маса.

С позиционирането в ъгловата част на приземната зона, интересната вита стълба в бяло, максимално спестява отнетото пространство. Големи френски прозорци улесняват гледката към стилния външен басейн и зеленина около този модерен дом. Безупречен акцент са мащабните декори – жълтата стена между пространствата и затъмнените стъкла, изпълняващи ролята на прозрачна мембрана. Преходните стълби в детската стая на второ ниво са разчупени и ефектни. Прозрачно гнездо с ярка оранжева пухкава част се спуска елегантно от тях.

Сгъваеми стъклени врати откриват гледка и път към терасата и короните на дърветата. Всички тавани в този наистина луксозен модерен дом са ламинирани с красиви плоскости, напомнящи естествена дървесина. Модернистичната наслада се подсилва и от факта, че в дома е заложено на ясни и топли тонове, прави форми и нежни светлини. Хитро взаимодействие на прозрачност и геометрия. Г-образният корпус на къщата позволява гледка от второ към първо ниво. Стилна комбинация от модернизъм, пропорции и стил.

Онлайн магазин на GRANDecor