Луксозен малък апартамент по проект на INDESIGN

Луксозен малък апартамент в Стара Загора

Днес ще се спрем на един луксозен малък апартамент, дело на дизайнерите от INDESIGN. Намира се в Стара Загора и е с площ 43.65 кв.м. Жилището включва хол, всекидневна, килер, кухненски бокс и антре.

В традиционно техен стил, дизайнерите започват с преобразяване на помещенията с цел оптимизиране на пространството. Обединяват хола и всекидневната, а килера го приобщават към кухненския бокс. Така повишават функционалността на помещенията и получават една обща площ за готвене, хранене и почивка.

По изискване на клиента е нужно да се декорира по интересен начин без да се употребяват много различни цветове. За целта професионалистите от дизайнерското студио използват комбинация от каменна облицовка на стените, мебели с декор Mаслина, черен лак, черна кожа и стъкло. Идеята дървесният декор на мебелите да изпъкне на тъмния фон е отлично постигната.

За да остане повече свободно пространство в апартамента е спестена употребата на излишни дребни акценти. Поради същата причина няма и висящи осветителни тела, за да не пречат на погледа. Използвани са лунички, вградени в ефектен окачен таван, подчертан с допълнителни тъмни мотиви. Отличен избор за кухнята е светещ панел на тавана над работния плот.

Тук ще откриете стилни, красиви и практични идеи за обзавеждане на малък апартамент.

Време за вдъхновение!

Онлайн магазин на GRANDecor