Луксозен и просторен апартамент в Ню Йорк

Луксозен и просторен апартамент в Ню Йорк

Много от нас са мечтали поне замалко да поживеят в модерен апартамент в центъра на Ню Йорк или някой друг космополитен град. Много от най-нашумелите в последните години сериали и филми са ни карали да витаем в облаците като са ни показвали неведнъж как изглеждат луксозните жилища с изглед към Сентрал Парк или Емпайър Стейт Билдинг. Днес, обаче, ще ви покажем нещо колкото подходящо за космополитната атмосфера, толкова и необикновено и различно от повечето подобни жилища, които сте виждали. Става дума за този луксозен и просторен апартамент, дело на дизайнерите Кортни и Робърт Новограц.

Почти всичките му външни стени са стъклени и не само осигуряват невероятна гледка, но и пропускат вътре огромно количество естествена светлина. Вътрешните стени са в пастелни цветове, върху които е акцентирано с произведения на изкуството. Цялата палитра се състои от деликатни пастелни нюанси, оживени с ярки пръски от синьо и зелено.

Дневната следва цялостния дух на обзавеждането, но един нейн елемент приковава погледите веднага. Това са сферичните метални полилеи в златисто, които озаряват всичко наоколо. Трапезарията се слива с дневната и продължава общото модернистично усещане. Двете помещения са с един общ балкон, който е идеалното място за релакс. Останалите стаи са в абсолютен синхрон с цялостният вълнуващ интериор.

Удивително е как е постигнато преливането на пространствата – без резки граници, с лекота и много стил. Тази градска перла е мечта за всеки, който не прави компромиси с комфорта и обича космополитния живот.

 

Онлайн магазин на GRANDecor