Къща сред дърветата – дивото зове

Къща сред дърветата – дивото зове

Тази къща сред дърветата на гората на Атланта е една детска мечта, сбъднала се в годините, за да създаде удоволствието от сътвореното. Наречена е “Mind-Body-Spirit” от своя собственик и съдизайнер Peter Bahouth. Той е бившият изпълнителен директор на Greenpeace и настоящ изпълнителен директор на US Network.

Съобразен с климатичните условия, този проект е изграден от рециклирани материали и е създаден така, че да показва органичната връзка между природата и човека.

Проектирана на височина, това е типична постройка за мечтатели, авантюристи, които искат дом сред дървета. Това творение е създадено на три платформи. Първата е наречена „Разум“. Стилно обзаведена с антики и реновирани мебели. Съчетанието на ратан с мека памучна материя в холовото обзавеждане предразполага към релакс сред гледката и звуците на гората. Втората платформа „Тяло“ е интересна с плъзгащото легло, което може да се ползва както на закрито, така и да бъде изведено под открито небе. Третия сегмент в тази уникална къща сред дърветата се нарича „Дух“. Това е едно отворено пространство за усамотение и пряка връзка с красивата природа наоколо. Оригиналният вид и автентичният дизайн на проекта е истински пример как дивото може да зове.

източник

СПОДЕЛИ МНЕНИЕ

Напиши своя коментар!
Въведи твоето име