Къща сред дърветата – дивото зове

Къща сред дърветата – дивото зове

Тази къща сред дърветата в гората на Атланта е една детска мечта, сбъднала се през годините, за да създава удоволствие от сътвореното. Наречена е “Mind-Body-Spirit” от своя собственик и съдизайнер Peter Bahouth. Той е бившият изпълнителен директор на Greenpeace и настоящ изпълнителен директор на US Network.

Съобразен с климатичните условия, този проект е изграден от рециклирани материали и е създаден така, че да показва органичната връзка между природата и човека.

Проектирана на височина, това е типична постройка за мечтатели и авантюристи, които искат дом сред дървета.

Интересното творение е създадено на три платформи. Първата е наречена „Разум“. Стилно обзаведена с антики и реновирани мебели. Съчетанието на ратан с мека памучна материя в холовото обзавеждане предразполага към релакс сред гледката и звуците на гората.

Втората платформа „Тяло“ е интересна с плъзгащо легло, което може да се ползва както на закрито, така и да бъде изведено под открито небе.

Третият сегмент в тази уникална къща сред дърветата се нарича „Дух“ и представлява отворено пространство за усамотение и пряка връзка с красивата природа наоколо.

Оригиналният вид и автентичният дизайн на проекта са наистина впечатляващи!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor