Креативен двуспален апартамент в Киев

Креативен двуспален апартамент за чувствителни хора

Усърдна проектанска работа е вложена в създаването на този динамичен, креативен двуспален апартамент в Киев. Уникалната архитектура и дизайн са дело на професионалистите от Soesthetic Group.

Бял фон, съвременни линии, модернистичен дизайн, тухлени декоративни стени, капандури по скосения таван. Това са малка част от интересните елементи, които правят впечатление.

Белите стени, тухления гръб на дивана, гредореда и прозраната стъклена стена около телевизора отварят максимално пространството. Вградената ниша – библиотека също спестява от площта в стаята. Дървеният под и мебели придават нужната топлина и домашен уют. Не по-малък принос за това има и красивата камина със съвременен дизайн. Мебелите са тонирани в красиви смели цветове – морско синьо, сиво и кафяво. Това са чудесни интериорни решения за хол.

Изключително модернистичен е вида и на кухнята. Формата на стените около прозорците, практичното съчетание на работен плот и маса за хранене с високи столове са нещо, което си струва да бъде видяно. Осветлението в помещението е разнообразно – изобилие от луни и интересни геометрични форми на осветителни тела успяват да внесат нужната светлина.

Тухлените стени в коридорите и решетъчният парапет подсилват усещането за модерен интериор. Сиво и бяло се преливат в спалнята, изпълнена в подчертан модернизъм, а в бутиковата баня откриваме стъклени елементи и скрита приглушена светлина.

Жилището разполага и със съвременна зала за спорт.

Онлайн магазин на GRANDecor