Красота и уют – дом в индустриален стил

Удоволствие и страст - дом в индустриален стил

Има стилoве в интериорния дизайн, които са подходящи за хора с особена чувствителност. За да обзавежеш дом в индустриален стил е нужен усет към естетиката, чувство за баланс, прецизност в орнаментиката и богато въображение. В този ред на мисли ви представяме едно жилище, което е отличен пример за всичко това.

При обзавеждане на дом в индустриален стил имаме няколко основни елемента. Важни са както мебелите и декорациите, така и материите и материалите, употребени в дизайна.

Цветовете в жилището са неутрални. За фон се ползва естествения цвят на бетона, премесен с леки сиви нюанси. Изборът на врати и ламперии във венге е подходящ за подобен тип обзавеждане. Металните орнаменти, както тухлените стени и индустриалните мотиви и форми в подбора на мебелите придават особено излъчване и визия на дома.

Мека мебел в тъмна кожа е честият избор за холовата част или работния кабинет. Високи столове, нестандартни форми и барплот на колела, иноксови повърхности и метални предмети са малка част от традиционните мотиви на индустриалния стил.

Контраст от бяло до тъмносиньо и черно е подходящо решение дори и в спалнята.

Дребните елементи в декорацията са важна част от обзавеждането. Лампиони, вази, огледала и картини в тъмни цветове допълват обстановката.

Осветлението на дом в индустриален стил е по-нестандартно. Обикновено лампите са със сложна метална конструкция или просто с визията на стара обикновена крушка, подчертаваща помещението. Няколко осветителни тела подредени върху обща релса също са типичен пример в този стил дизайн.

Разгледайте този стилен дом с индустриална визия и откраднете идеи за дома си!

Онлайн магазин на GRANDecor