Красота и уют в изискан интериор

Да попаднеш за малко сред изискан интериор

Има места, в които попаднеш ли, оставаш безмълвен. Такова е усещането, което буди в нас този изискан интериор.

Всекидневната е просторна, с неправилна форма и стилно обзавеждане. Макар и тонирана в по-тъмни цветове, съчетанието от плюш, памук, сатен, мрамор и кожа придава женственост и романтика в атмосферата. Напудрените лилави табуретки, мраморната холова маса, внушителната стилна камина и нежните завеси са акцентите, които определят характера на помещението. Нестандартното настолно огледало в черен обков контрастира отлично с белите стени във всекидневната.

Масивни плъзгащи врати разделят хола от кухнята. Стилна трапезна маса от пъстър мрамор и красиви плюшени кресла грабват вниманието ни. Балансът се допълва от снежнобялата атмосфера наоколо с бял полилей и модерна минималистична кухня в бяло.

Декоративни акценти, фигури и арт мотиви заемат голяма част от коридора и преходните помещения. Въпреки всичко, изборът на дизайнерите е умерен и ненатрапчив.

Спалнята е нежна и красива. Представлява голямо помещение с естествен под и красиви интериорни решения. Карамел, кафяво и бяло се преливат в пространството. Феерични завеси, големи прозорци, естествена светлина и гардероб, облечен в кожа – бутикови решения, будещи възхищение.

Стаите за гости по нищо не отстъпват с очарование. Солидно обзавеждане, фигурални стени и нежни материи създават нивото на комфорт.

Банята е стилна и просторна. Тонирана е в бяло и черно и е обзаведена минималистично.

Красота, стил и изящество са трите думи, които описват този изискан интериор. Разгледайте!

източник