Красив шаби шик стил

Красив шаби шик стил

При стилът шаби шик в интериорния дизайн се използват стари или втора употреба мебели и предмети. Красив декор се постига чрез подходящо съчетание на цветове и форми или чрез смели решения и използване на наличното с нетрадиционни предназначения.

Този апартамент в Gramercy Park, Ню Йорк е обзаведен чудесно в стил шаби шик. Приложен е отворен интериорен план, като за разчупване на пространството се разчита на цветовия контраст.

Черното работно бюро е поставено срещу боядисана в бяло маса от масивна дървесина. Камината във всекидневния кът е със строги форми, като на полицата й умело са съчетани украси, явно донесени от някоя разпродажба. Зад дивана е поставен параван със същата текстура на плата. Пред камината са разположени удобни кресла отново в бяло и черно.

На пода откриваме животинска кожа на пъстри кафяви петна, която оформя ниска фокусна точка и разчупва дългата и тясна жилищна площ.

Кухненският кът внася лукс с мраморни плотове и младежко настроение с открити рафтове. Банята е малка, но светла и с практичен дизайн.

Онлайн магазин на GRANDecor