Красив и удобен малък апартамент

Красив и удобен малък апартамент

Тридесет квадратни метра звучат много малко за жилищна площ, но архитектът Richard Guilbault създава един красив и удобен малък апартамент върху тези размери.

На първо време регулира пространството, като го прави по-функционално, избивайки определени стени и сливайки помещения. Гъвкавата схема винаги е за предпочитане при обзавеждането на малка площ.

Архитектът запазва бетоновата настилка в апартамента, като я допълва с красив светъл паркет. Слива хол трапезария и кухненски бокс в едно помещение.

Уютната спалня е скрита зад елегантни плъзгащи врати, а като допълнение към нея е обособена баня с площ от около 2-3 кв.м.

Ако потърсите идеи за малък апартамент на първо място ще срещнете предложения за цветовете. Както трябва и тук цялото пространство в апартамента е тонирано в бяло. Всички мебели са подбрани и се придържат към този цвят, като за разнообразие е вложен и нюанс на светло дърво, който изглежда досущ като тона на паркета.

Една от най-характерните идеи за обзавеждане на малък апартамент е максималната употреба на естествена светлина. И тук забелязваме откритите прозорци, без тежки завеси и щори.

Друг важен елемент е наличието на стъклени повърхности и огледала в малките пространства. Това винаги придава допълнителен простор в помещението.

Вградените мебели са необходимост, когато нямаме много площ. Гардероби, секционни шкафове и други ниши ще ни позволят да употребим максимално пространството в дома си.

Разгледайте галерията и намерете своите решения! Направете си един удобен малък апартамент!

Онлайн магазин на GRANDecor