Красив дом на последния етаж в Гьотеборг

Красив дом на последния етаж в Гьотеборг

Този красив дом на последния етаж в Гьотеборг, Швеция, ще ви очарова! Жилището е стилно, необичайно, пъстро и удобно, подходящо за творчески личности и категорични бохеми. Можем да го определим и като оригинална алтернатива на бял скандинавски апартамент.

Нестандартните форми в стаите като овалните прозорци и скосените стени и тавани правят впечатление от пръв поглед. Основният фон в жилището е изграден на основата на графит и лек полъх на бяло. На партерното ниво е разположена всекидневна, преливаща в кухненски бокс и малка трапезария. Дизайнерски мебели в пъстри памучни материи завладяват вниманието ни. Точки, флорални мотиви и райета обгръщат обзавеждането. Шарени килими застилат пода във всяка част от помещението. Само бялото кресло и столовете с красива орнаментика балансират цветовете в пространството. Изключителен кристален полилей с внушителни размери се спуска от скосения таван в хола. Респектиращо и изящно!

Спалнята е семпла и малка, на фона на всичко наоколо. Нежен син отенък оцветява стените. Откриваме още фини завеси в бяло и вградена ниша за книги.

Банята е изискана и стилна с декоративни златни рамки, фигурален фаянс и внушителна душ кабина в алпийска форма. Мрамор и инокс контрастират в нежната среда.

Второто ниво на жилището е ниша, обзаведена за истински ценители. Красива гланцирана маса със столове стои стилно до класическото бюро в ъгъла на помещението.

Красива гледка се открива от терасата на този модерен дом. Стъклени парапети откриват визуално пространството. Терасата предлага още газово барбекю, удобни мебели за отмора и красива семпла растителност.

Макар и на по-тъмен фон, този красив дом на последния етаж е класически пример за стил, красота, удобство и уют. Уверете се сами!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor