Красив дом в модерен рустик стил

Модерен рустик стил в дом сред природата

Притаете дъх и си представете красива вила в модерен рустик стил! Точно такава открихме на брега на езерото Тахо, в САЩ. Със сигурност ще останете впечатлени, особено, ако се вълнувате от темата обзавеждане на къща.

Великолепната дървена постройка е особено подходяща за рустик мотиви. Предстои да се уверим и да почерпим интересни идеи за дома си.

Високи тавани и големи помещения правят впечатление на пръв поглед. Характерно за модерен рустик стил срещаме повечето от особеностите на този тип дизайн.

Естествените материали – предпочитаните камък и дърво са първата важна особеност. Всеки детайл в дома е докоснал натуралния вид на каменните и дървени повърхности. Откриваме стени от ефектна облицовка, дървен под и красив масивен гредоред по тавана. Мека мебел в кожени и памучни мотиви подчертават допълнително избора на естествени материи.

Цветовете са много важен фактор при създаването на рустик интериор. Предпочитани са семплите и натурални тонове, напомнящи естествената природна среда.

Не на последно място, задължителен елемент във всеки рустик дом е изящната каменна камина с красиви врати от ковано желязо.

В кухнята намираме бели шкафове с опростена визия, масивна маса със столове в кожена облицовка и модерни уреди за вграждане, решени в цвят инокс.

Трапезната маса е внушителна. Висящи осветителни тела с форма на фенери, с метално стъклена конструкция и богата орнаментика светят върху нея. Скосена дървена облицовка по стените и изящен гредоред привличат вниманието ни. Ромбоидната тапицерия на столовете е признак на изключително висок стил.

Гледките от къщата са неповторими. Особено въздействаща е тази от спалнята към езерото. Големи прозорци отварят пространството към три от посоките около дома. Самата стая е семпла и уютна. Натурални тонове и материи преобладават в интериора. Красиви венециански щори от лен в сиво са отличен избор на дизайнерите. През деня откриват гледката, а при нужда играят ролята на блек аут, за да притъмнят атмосферата.

Целият дом, типично в рустик стил, е облицован в дървени конструкции. Това носи и допълнителна доза уют и романтика. Дори банята е решена с подобна визия. Кътчето с масичка, нари и овални трупчета е особено подходящо за споделяне на бутилка вино с приятели.

Ако имате нужда да избистрите своите идеи и да се насладите на нещо изящно, значи сте на правилното място. Споделете удоволствието!

Онлайн магазин на GRANDecor