Красив артистичен дом в романтична Венеция

Красив артистичен дом в романтична Венеция

Когато говорим за Венеция веднага в съзнанието ни излиза представата за страст, романтика и живопис. Днес ще ви запознаем с един красив артистичен дом, разположен в града на влюбените. Тук жилищните интериори са запленени от миналото и следват богати художествени традиции.

Този красив дом е проектиран от дизайнерите на Claudia Pelizzari Interior Design Studio, които умело са се придържали към духа на стария град. Интериорът е пример за стилно, специално и артистично обзавеждане на къща. Наричат я La Casa del Tempo и сега ще надникнем отвътре.

Стилът в дома е индивидуален и нетрадиционен. Нежно и семпло са преплетени мотиви, както от миналото, така и от съвременната култура. Старинните дървени греди по тавана са важен акцент в жилището и присъстват във всяко помещение. За да се подчертаят са оцветени в тъмно кафяво и е запазена асиметрията на конструкцията им.

Подът е светъл, а стените бели. Това позволява да се твори с много цветове, което е прието и дори задължително за един красив артистичен дом.

Всяка част от пространството е заета с художествен мотив – ярко цветно пано върху черна стена е отличителния белег на хола. Красив бюст на тъмнокожа жена допълва артистичната концепция. Картини на различна тематика красят стените в дома.

Мебелите са модерни и са подбрани в черно, жълто и бяло, но всички са акцентирани с разнообразни колоритни декоративни елементи като възглавници, лампиони, орхидеи. Благодарение на тази пъстрота жилището придобива свеж и стилен вид.

Противно на всички очаквания, тук натрупването на елементи не води до културен хаос, а напротив. Всеки акцент е поставен с ясна концепция и допълва общата картина.

Насладете се на артистичния подход на дизайнерите!

Онлайн магазин на GRANDecor