Красив апартамент в индустриален стил по мъжки

Красив апартамент в индустриален стил по мъжки

Макар да звучи грубо и несъвършено, апартамент в индустриален стил е особено стилно решение за дома. Може да изглежда също така елегантно и изискано, както жилищата с модерна или ретро визия.

Архитектите от FORM са работили усърдно по извайването на тази мъжка палитра от форми, материали, материи и акценти за да сътворят един красив дом, намиращ се в Киев, Украйна. Той е приспособен към съвременния начин на живот и е истински пример за модерен апартамент.

Емоционално и изразително изглежда всяка повърхност от този дом. Светло сиви и бели нюанси са подчертани с ярка охра и акценти в тъмно синьо и черно.

Стилни тухлени прегради и гръб в кухнята, както и откритите бетонови стени са основните приоми, напомнящи, че виждаме апартамент в индустриален стил. Правите форми на мебелите, изчистения и модерен дизайн са допълнението, което превръщат жилището в един съвременен дом. В допълнение към това са черната стена с графиката на кост от риба в кухнята и модерното LED осветление, които допринасят за цялостната модерна визия на жилището.

Основна цел при моделирането на това жилище е отварянето на пространствата и това се наблюдава във всяко помещение.

Спалнята изглежда невероятно! Огледални стени и вградено осветление допълват чара на иначе грубоватия вид на дървени трупи за табуретки, тухлената стена и небрежно пано зад таблата на леглото. Изчистените форми и нежните цветове допълват въздействащата картина.

Това жилище е сътворено с вкус. Насладете му се и вие!

източник