Предстои да разчупим стереотипите за типичната къща на село като ви отведем в един красиво обзаведен дом с външна трапезария, излъчващ стил и домашен уют.

Всеки детайл в този дом има своето конкретно предназначение и е част от един съвременен прочит на обзавеждането в кънтри стил. Мека цветова гама и нежни пастелни нюанси са подбрани за всяко от помещенията. Присъствието на естествена дървесина и леки памучни материи подсилва усещането за уют и хармония.

Комфортната мека мебел, рогозката на пода, старинните вази със свежи цветя и плетените подноси и кошове са само една част от стилистично подбраните акценти във всекидневната.


 

От магазина: Идилия в провинцията


 

Бели плъзгащи се врати с красив обков разграничават площта на кухнята и трапезарията от тази на хола.

Ретро полилеи от ковано желязо, аплици и лампиони в същата форма, мраморни вази и плетени рогозки целенасочено присъстват навсякъде.

Дървеният под, състарените скринове, отворените лавици по стените, венецианските щори на прозореца и практичният барплот са предимствата в удобната и красива кухненска част на дома. Всеки детайл в трапезарията има своето въздействие и създава неподправена и уютна атмосфера.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Мечтаната уютна ваканционна къща

Спалнята е малка и кокетна. Обособена на две нива, тя изглежда перфектното място за усамотение и релакс. Легло, работен кът, гардероб и удобно кресло са част от приземното обзавеждане. Лека, метална стълба ни отвежда на второто ниво, където под скосения таван са позиционирани меки постели и удобни възглавници в близост до библиотеката на домакините. Големите френски прозорци с леки бели завеси позволяват навлизането на солидна доза естествена светлина в малката спалня.

Спалня на две нива

Стилната баня ни грабва с отличната си подредба на сравнително малко пространство. Бежови тонове, венециански щори, плетени кошници и голямо огледало с дървена рамка гарантират обаятелната визия на мокрото помещение.

И преди да сме забравили, че се намираме в селска къща с двор, бързаме да ви отведем сред природата и зеленината в прекрасна външна трапезария.

Външна трапезария

Вечнозелени увивни растения пълзят по продължението на стените и обособения навес. Масата е голяма и масивна – отлично решение за голяма компания. Скованите пейки с меки възглавнички и плетените полилеи са част от уникалната рустик визия на дворното пространство. Зеленината наоколо само подсилва въздействието. Чакъл, дървени греди, кована стълба и хамак на дървото. Колко малко му трябва на човек, за да се почувства щастлив на село.

Вдишайте от чистия въздух на тази уникална обстановка и се пренесете там!

Онлайн магазин на GRANDecor