Красиво и модерно обзавеждане на къща

Красиво и модерно обзавеждане на къща

Вкоренени в дълбока модернистична чувствителност, чешките архитекти от Atak Design създават тази греховно стилна резиденция с модерно обзавеждане, разположена в крайселски район на Моравия, Чехия. Домът изразява прогресивната интерпретация на дизайна на 21-ви век и пространствено изследване на съвременните домашни интериори. Atak Design обръща функционалните пространства от впечатляващи шик тъкани и мебели в една съвременна селска идилия.

Декорът в тази модерно обзаведена къща е доминиран от дъбова дървесина, което го превръща в лесно достъпно и чаровно място за живеене. И вместо да утежнява интериора, дървесината на дъба, със своята свежест, дава възможност за максимално навлизане на естествена светлина в помещенията. Характерна шарка е умело използвана в почти всички помещения на дома.

Това модерно обзавеждане на къща е ярък пример за стил, красота и въображение. Изборът на цветове е контролиран внимателно и се върти около основната мисъл в дизайна. Богата фиеста на текстури се използва в приглушена палитра, за да предложи на всяко помещение своя собствена идентичност.

Красиви осветителни тела подсилват интериорния дизайн. Много вкус и премерено разнообразие на тоновете допълват общата картина на дома. Стил и класа за ценители!

Онлайн магазин на GRANDecor