Красиви и практични идеи за таванско помещение

Красиви и практични идеи за таванско помещение

С удоволствие ще ви представим няколко красиви и практични идеи за таванско помещение.

Тези пространства са компактни и ако съумете да използвате всяка ниша и геометрия от територията на дома, ще създадете топлина, удобство и уют. Правилната конфигурация на мебелите в площта са гаранция за стилно жилище.

В таванските апартаменти не бива да се залага на изобилието. Интериорът трябва да е подбран строго според нуждите. Светлите тонове са за предпочитане. Белият фон е стандартния избор, за да се открие максимално пространство. Гаранция за повече светлина могат да бъдат повече осветителни тела, разположени във всяко скосено, ниско или високо кътче на дома.

Неправилните форми са традиционен избор в обзавеждането. Това се съобразява с пространствата в стаите. Диван във формата на бъбрек или кръгла спалня са интересен избор за подобни помещения.

Скосените тавани и гредите не бива да ви притесняват. Използвайте ги като предимство. Подчертайте интересната геометрия, като акцентирате в по-тъмни тонове. Стилово и цветово нямате никакво ограничение – всичко е въпрос на личен избор. Ако сте избрали бял фон, смело можете да заложите на цветни мебели за весел контраст. Ако обичате по-пастелните нюанси, със сигурност ще си гарантирате спокойна атмосфера. За по-смелите са подходящи силни цветове като сиво и венге, но не забравяйте да оставите фона светъл. Така ще имате усещането, че живеете в по-просторен дом.

Желаем ви успех!

via

Онлайн магазин на GRANDecor