Красива планинска къща с модерен дизайн

Красива планинска къща с модерен дизайн

Да отседнеш в красива планинска къща е незаменимо изживяване. За да изпитате подобен тип емоция сме избрали да ви покажем едно модерно обзавеждане и нестандартна архитектура в планината. Открихме ги в къща в Колорадо, разположена на 265 кв.м. жилищна площ и с нетрадиционна конструкция, сливаща се със земните пластове –  същинско предизвикателство за архитектите от Gluck+.

Покривът на къщата е същинско нестандартно решение. Наклон стигащ до кота 0,  естествено озеленен и слят с природната картина в околността. Красив правоъгълен басейн заема известна част от пространството в двора.

Влизайки в сградата се сблъскваме с модерни решения в обзавеждането. Съвременен дизайн, красиви мебели, прави форми и стилни акценти. Съчетанието от бяло и естествено дърво е перфектния избор за визията на стаите. Цветни елементи в лилаво и инокс допълват съвършенството. Дизайнът е минималистичен и няма претрупване на мебели и декорация в помещенията.

Естествената светлина е в изобилие и това е основно предимство на сградата. Големи прозорци, плъзгащи се врати и отворени пространства. Скосените площи, дървените ламперии, функционалните преходи между стаите и изчистените прави форми са предимство, което си струва да се подчертае.

Кръглата маса със столове на верандата е удобство, предразполагащо събирането на големи компании, а гледката към заобикалящата природа е истински подарък за сетивата ни.

Лукс, удобство, красота и стил! Всичко необходимо да се почувствате специални!

източник