Красива плажна къща в бяло и тюркоаз

Една от представите за красива плажна къща

Всеки човек има собствена представа за красива плажна къща. Някои си я представят в бяло, на хълма, други ниско на плажната ивица сред бамбукова растителност, а за трети е там, където прекарва топлите летни дни с близките хора.

Този красив дом е нашата представа за изящна къща на плажа. Намира се в Ню Джърси и е проектирана от  OUTinDesign – фирма за холистичен дизайн от Вирджиния. Компанията е известна със създаване на пространства, които включват елементи от природата на закрито. Нека я разгледаме!

Да започнем от цветовете. Красива симбиоза от бял фон с елементи в тюркоаз, леки акценти в корал и изобилие от бамбукови мебели.

Големите прозорци и отворените дограми пропускат солидно количество естествена светлина в дома. Белият им цвят допълнително отварят обстановката.

Бамбукови щори и постелки на пода гарантират категорична връзка с природата навън.

Основният материал в тази красива плажна къща е дървото. Столове и маси са решени, както в естствения си цвят, така и тонирани в свежи тонове – бял, тюркоаз, син.

Бяло и тюркоаз са изборът за холовите пространства. Красива декоративна камина и ТВ шкафове са с основен принос за топлата атмосфера в помещенията. Елементи от ковано желязо в комбинация с винтидж акценти носят полъх от миналото.

Всички дамаски и облицовки в дома са памучни. Това отново подчертава връзката с естествената среда и гарантира необходимото удобство.

Прелестна кухня. Елегантни бели шкафове в гланц, красива батерия от ковано желязо, ретро фурна и абсорбатор, красиви фаянсови облицовки за гръб и практичен остров с шкафове.

Окачените тавани с  PVC облицовки, вградените луни и красиви висящи полилеи са в балансиран контраст с черната подова настилка в тази част на дома.

Дизайнът на мебелите е семпъл, но ефектен. Всеки акцент носи своята положителна стойност в интериорния дизайн.

Изборът за жива растителност са разкошни орхидеи в бяло, жълто и цикламено. Тези цветя са символ на елегантност и нежна чувствителност и са особено подходящи за тази обстановка.

Спалнята се отличава с тръбна мебел. Преобладава комбинацията от бял цвят и бамбукови елементи – щори, килими и плетени столове.

Красота, която си струва да се преживее! Не мислите ли?

източник