Красива малка селска къща с градина

Красива малка селска къща с градина

Макар и на село, един дом винаги може да изглежда елегантен и красив. За целта са необходими подбор на правилните цветове, материи, добро съчетание на функционални мебели и прецизен избор на декорация.

Пренасяме се в центъра на малко село в Испания, за да се насладим на една прекрасна къща с градина. Дизайнът е вдъхновен от любимото на собствениците списание за интериорен дизайн – El Mueble. Изглежда семпло, но практично и уютно.

Класическият, блансиран и ведър интериор е съвкупност от изобилие от бял цвят, съчетан с естествено дърво и голяма доза слънчева светлина.


 

От магазина: Обзавеждане в бяло и естествено дърво


 

Дървесината присъства навсякъде в тази кокетна селска къща. Подовете са от естествен материал – красиво дюшеме в светъл натурален нюанс. Старите гредореди по таваните са запазени и тонирани в бяло. Дограмите са масивни и с различни интересни форми – от малки правоъгълници до големи двукрили вратопрозорци. Дървените капандури пък създават усещане за уют и допълнителна сигурност в тази малка селска къща.

Обзавеждането е класическо с леки винтидж и рустик нюанси, придаващи романтичен вид и нежност на дома. Цветовете са меки и пастелни – екрю, пепел от рози, резеда, бежово и млечносиво. Всеки тон заема правилната позиция в тази елегантна къща на два етажа. Картините по стените, вазите с живи цветя и малките лампиони играят главна роля в декорацията на помещенията.

Кухня с трапезария

Памучните материи присъстват навсякъде, а осветителните тела и дребните елементи са с лек полъх от миналото. Това съчетание на естествена светлина, нежни цветове и балансирано обзавеждане превръщат дома в едно мечтано място за живеене. Като добавим и красивата градина към къщата, смело можем да заключим, че тук човек би се чувствал щастлив и свободен. Насладете се и вие!

Онлайн магазин на GRANDecor