Красива къща с цветен интериор и ретро нотки

Красива къща с цветен интериор и ретро излъчване

Ако има нещо, което е в състояние да въздейства положително в едно жилище, то това наистина са цветовете. Ярките тонове носят особена чувствителност и темперамент на помещенията. Представете си само красива къща с цветен интериор. Предстои да се насладим заедно на точно такава картина.

Тази къща и градина са обзаведени с цвят, стил и особен трепет. Андалуски стил с модерна интерпретация – нещо, което се постига с опит, страст и съществени умения в професията.

Започваме от интересната визия на постройката, характеризираща се със скосени тавани, красиви гредореди, дограма с особена конструкция, малки прозорчета и дървени капандури. И не на последно място, внушителен покрив със сламено покритие. Очарователно!

Обширна открита веранда се простира по продължението на тази красива къща с цветен интериор. Кът с мека мебел, кръгла маса и столчета за кафе, както и голяма трапезна маса са позиционирани в три сектора на площта под сянката на верандата. Оранжево, червено и златисто на бял фон са цветовете, освежаващи пространството.

Откриваме и красив басейн сред зеленината в двора на къщата – идеално място за релакс и вдъхновение на чист въздух.

Влизайки вътре се натъкваме на интересни интериорни решения. Основно впечатление, обаче, продължават да правят цветовете като например идеята за дограма в млечно зелено. Пъстрите килимчета по светлия под и цветните облицовки на мебелите допълват свежата обстановка. Лилаво, зелено, синьо, червено, розово, жълто и черно са вплетени в стилна палитра. Мрамор, бамбук, дърво и стъкло кореспондират отлично в андалусийската визия на дома.

Специална е обстановката в спалнята. Квадратно легло с висока конструкция е облечено в нежни, кенарени балдахини. Бамбукови мебели, червена черга на пода, масивно огледало и много цветове са част от особеностите в това малко, кокетно помещение.

Вратите между стаите са с особено въздействаща визия. Освен, че са тонирани в пастелни цветове, те носят и съществена ретро чувствителност.

Банята е истинско вдъхновение. Преобладават конструкциите от дърво, колкото и абсурдно да звучи.

Цветни, стъклени осветителни тела с керамична орнаментика подсилват визията на тази красива къща с цветен интериор.  Попадайки в тази обстановка се чувстваме заредени с положителна енергия.

Насладете се на красотата – пищна зеленина и прекрасна палитра от пастелни и ярки цветове в интериора. Мечтаното място за ваканция!

Онлайн магазин на GRANDecor