Романтична обстановка в рустик вила

Красива и романтична обстановка в рустик вила

Ако сте настроени за почивка на топло и красиво местенце и сте любители на натуралната природна картина, тази рустик вила в Harbour Island, Бахамските острови е вашето кътче! Не е необходимо да резервирате пътуването си, просто се потопете в атмосферата и изживейте удоволствието от разстояние.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Красив дом в модерен рустик стил

Прекрасна къща за отдих сред красиви пейзажи известна като “The Salt Box”, тази 200 годишна рустик вила е обгърната в безгрижен селски декор, а интериорните творения са дело на дизайнера Том Scheerer. Той категорично е успял да я възстанови така, че да запази историческата стойност и да я превърне в една удобна за съвремието вила за отдих.

Автентична старинна камина, неподправена тухлена стена, стилни ратанови акценти по столовете и фигурални плочки по пода носят атмосферата на миналото. Дървени тавани и стари греди по стените, красив зелен нюанс в банята, много светлина и уют се прокрадват във всеки ъгъл на къщата.

Удобна веранда на въздух сред зеленината на двора, много вкус и въображение са вложени в дизайна на екстериора. Уникална баня под открито небе ще плени сетивата ви – сламена ограда с малък старинен душ и ратанова кошница за принадлежности – идилия за романтици!

Онлайн магазин на GRANDecor