Красива ваканционна вила на остров Ибиса

Красива ваканционна вила с испанска чувствителност

Случвало ли ви се е да затворите очи и да си нарисувате мислено мечтаната къща за почивка? Никак не е сложно, но днес сме решили да ви улесним, пренасяйки ви на територията на остров Ибиса, в една красива ваканционна вила.

Собственост на холандско семейство, къщата е отличен начин да откъсне хората от натовареното ежедневие в шумния Амстердам и да ги потопи в екзотичната атмосфера и топлия климат на испанския бряг.

Магнетизмът на тази красива ваканционна вила е просто пленяващ. Бели стени и тавани, тесен семпъл коридор, груби замазки и изключителни пъстри акценти са само малка част от завладяващия интериор на дома.

Да надникнем във всекидневната! Тъмно сива камина си партнира с ярко златисто, плюшено кресло, голямо огледало в черна рамка, медни полилеи, разноцветни столове и килимче в нетрадиционна шарка на зебра. Ексцентризъм, зареждащ с положителна енергия.

Спалнята е особено уютна и грабва вниманието ни с тюркоазен гардероб, кресло от ковано желязо и интересно решение за стенна декорация.

Бамбукова стълба в коридора играе ролята на практична закачалка за ретро колекцията от дамски чанти и шалове. Намираме за оригинална и ефектна тази идея!

Красивата баня се характеризира с нисък таван, груби стени, дървени трупи и ситни фаянсови плочки за облицовка на ваната. Откриваме още мраморни умивалници с дървена конструкция и уникално бутиково огледало с внушителни размери и красива рамка от дърворезба.

Компактен басейн под открито небе и сред палмова растителност оформя екстериора на къщата.  Бели памучни сенници и удобни легла подсигуряват необходимия комфорт край водата.

Всеки детайл във вилата за почивка е прецизно позициониран. Обстановката е подходяща за всеки, който има нужда да прекара небрежно летните дни, далеч от градския хаос и суета. Насладете се и вие!

източник