Перфектната визия на един крайбрежен дом

Перфектната визия на един крайбрежен дом

Ще се разходим до бреговете на Южна Африка, за да ви отведем в пристана на двама съпрузи, намерили спокойствието и уединението за себе си, двете си дъщери и трите кучета в стилен и модерен крайбрежен дом.

За да постигнат максимално удовлетворение Роб и Джина са си поставили за цел да търсят парче земя, отговарящо на куп важни критерии. Да има изобилие от пространство за дъщерите им, достатъчно площ за кучетата, да е на близко разстояние от работното им място в Кейптаун. В допълнение към това те са търсили място с пряк изглед към морето, с много слънчева светлина и живописен фон. Оптималните фактори, за да живееш спокойно и комфортно.

Уникалният крайбрежен дом се отличава с красив бял интериор. Разполага с девет спални, девет бани и съвременно, стилно обзавеждане. Цялата къща е облечена по ефектен начин в бяла дървена конструкция. Изборът на този цвят е най-подходящият вариант за уютен дом с ухание на морски бриз. В комбинация с естествената красота и биоразнообразието наоколо, това кътче от резервата Cape West Coast Biosphere Reserve сбъдва мечтата на младото семейство.

За интериора се доверяват на Alan Paine от Logo Homes. Отношение към интериора има собственичката на дома. Вместо да избере тюркоазено-белите тонове, подхождащи на крайбрежните домове, тя залага на натуралното и свежо нежно излъчване. Изцяло бели повърхности и пространства, съчетани с текстури на дървесината във всичките й форми. Естествените тъкани, ратановите мебели, памучните текстилни детайли и ефектните капандури са част от причините този дом да ухае на свежест и домашен уют.

Екстериорната картина не отстъпва по комфорт и красота. Малък инфинити басейн е позициониран централно пред къщата. Всяка част от жилищната площ е отворена и с директен достъп до това уникално, открито място за релакс.

Дом, предизвикващ едно единствено усещане – възхищение!

Онлайн магазин на GRANDecor